NEEM CONTACT OP
info@shama.nl
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

SPRINGLEVEND!

Vorige

SPRINGLEVEND!

Een ding wat u in de hemel niet kunt doen

Snel overzicht

“Vol fascinerende verhalen, praktische tips en ontnuchterende wijsheden over evangelisatie”
- Bill Bright

Bent u klaar voor de eeuwigheid? Zo ja, helpt u anderen dan om zich voor te bereiden op de reis naar de eeuwigheid die wij allemaal moeten maken? Als gelovigen weten we allemaal dat we anderen over de Heer zouden moeten vertellen, maar vaak weten we niet hoe. Dit praktische boek reikt u ideeën aan om gesprekken te beginnen, geeft voorbeelden van situaties om te getuigen en antwoorden op veel voorkomende vragen. Het zal u motiveren en toerusten om de rest van uw leven vrienden en onbekenden voor Jezus te bereiken!
Eén ding dat u in de hemel niet kunt doen, is met ruim 300.000 exemplaren in druk in velen talen vertaald. Wereldwijd getuigen lezers van de enorme impact die dit boek heeft op talloze levens.

Availability: In voorraad

€ 7,95

Details

“Vol fascinerende verhalen, praktische tips en ontnuchterende wijsheden over evangelisatie” - Bill Bright Bent u klaar voor de eeuwigheid? Zo ja, helpt u anderen dan om zich voor te bereiden op de reis naar de eeuwigheid die wij allemaal moeten maken? Als gelovigen weten we allemaal dat we anderen over de Heer zouden moeten vertellen, maar vaak weten we niet hoe. Dit praktische boek reikt u ideeën aan om gesprekken te beginnen, geeft voorbeelden van situaties om te getuigen en antwoorden op veel voorkomende vragen. Het zal u motiveren en toerusten om de rest van uw leven vrienden en onbekenden voor Jezus te bereiken! Eén ding dat u in de hemel niet kunt doen, is met ruim 300.000 exemplaren in druk in velen talen vertaald. Wereldwijd getuigen lezers van de enorme impact die dit boek heeft op talloze levens.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Also Purchased